RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Миколаєві попрощалися із загиблим бійцем АТО: опубліковано фото і відео

У Миколаєві 25 лютого попрощалися з загиблим командиром десантно-штурмового взводу 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ Збройних сил України, лейтенантом Миколою Гуцаленком з позивним "Кока".

Прощання з 25-річним бійцем пройшло на території військової частини, передає NikLife.

За словами заступника командира бригади Ярослава Калашника, загиблий завжди перебував на передових позиціях і був прикладом справжнього десантника. Під час боїв у Донецькому аеропорту Микола Гуцаленко без втрат вийшов всім підрозділом з оточення бойовиків і російських військових.

Микола Гуцаленко родом з Первомайська Миколаївської області. У нього залишився 9-місячний син. У першому бою Гуцаленко брав участь 3 липня 2014 року в районі Красного Лиману (нинішня назва - Лиман).

Нагадаємо, Гуцаленко був важко поранений 21 лютого під Авдіївка. У стані коми його було доставлено до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова, де лікарі дві доби боролися за його життя.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі нагадали відео, як Микола Гуцаленко разом з іншими бійцями АТО вивісив український прапор над новим терміналом Донецького аеропорту.