RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Під Одесою п'яні прокурор і СБУшник влаштували смертельну ДТП

У селі Кислиці Ізмаїльського району Одеської області прокурор і співробітник СБУ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, влаштували дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої загинула жінка.

Про це повідомляє місцеве видання Думская.

Відзначається, що ДТП сталася ще в ніч на неділю, 26 лютого. Про подію журналісти дізналися від своїх джерел у прокуратурі.

Винуватцями ДТП стали два брати, один з яких є співробітником СБУ, а інший працює в прокуратурі. Вони збили і переїхали жінку на своєму позашляховику Audi Q-7 і поїхали з місця події, не надавши їй допомоги. Однак спроба сховатися від поліції не вдалася: після погоні винуватці ДТП були затримані. Обидва вони були в стані алкогольного сп'яніння.

Жінку, яка потрапила під колеса джипа, місцеві жителі доставили в лікарню, де вона померла. За даними журналістів, загибла — мешканка села Кислиці, 1967 року народження.

За словами джерела журналістів, справу спробували зам'яти, і прокуратура забрала кримінальне провадження, вилучивши у поліції документи і протоколи.

Пізніше в прес-службі прокуратури підтвердили інформацію про ДТП за участю співробітника відомства і загибель жінки.

"У зв'язку з наявністю інформації про можливу причетність до ДТП співробітника прокуратури проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчим прокуратури Одеської області", — заявили в прокуратурі.

Як повідомляв "Апостроф", 26 лютого у Польщі в ДТП загинула українська журналістка Поліна Дорожкіна.