RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

На блокпосту в Слов'янську відбулися зіткнення між активістами блокади і поліцією

На блокпосту в Слов'янську відбулися зіткнення між активістами блокади торгівлі з окупованими територіями і співробітниками поліції.

У прес-службі Нацполіції Донецької області повідомили, що конфлікт стався через те, що близько 35 осіб, які рухалися в колоні з 13 автомобілів відмовилися проходити перевірку на блокпосту. Повідомляється, що в'їжджаючи мали при собі зброю.

У поліції також повідомили, що один з нардепів напав на поліцейських і намагався вирвати у них зброю.

Глава ГУНП Донецької області В'ячеслав Аброськін повідомив, що в результаті інциденту семеро поліцейських отримали травми різних ступенів важкості перебувають у лікарні.

За його словами, у поліцейських травми різного ступеня тяжкості. Одного поліцейського збили машиною Парасюка, а ще двох отруїли газом.

"Один із співробітників поліції був збитий машиною Парасюка, поки він у лікарні. Два співробітника отримали тілесні травми і два співробітники були забризкані сльозогінним газом - дуже серйозні опіки на обличчі", - розповів Аброськін.

У свою чергу волонтери заявляють про те, що поліцейські застосували сльозогінний газ, побили нардепа Володимира Парасюка і нібито готові були застосувати вогнепальну зброю.

Нагадаємо, це вже не перший випадок конфлікту між нардепами, які беруть участь у блокаді Донабсса і поліцейськими. У лютому на блокпості в місті Бахмут депутат Верховної ради наніс тілесні ушкодження співробітнику поліції.

Як повідомляв "Апостроф", активісти блокади і поліція раніше вже обмінювалися звинуваченнями на адресу один одного. Так, звинуватили поліцію в нових затримання активістів, а учасників блокади в розграбуванні тепловоза.