RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Запустение и разруха: опубликованы свежие фото курортной набережной в Керчи

Напередодні старту курортного сезону підконтрольна окупантам адміністрація Керчі не зробила жодних кроків для підготовки найважливіших туристичних об'єктів міста, включаючи його "візитну картку" - Керченську набережну.

Фотографії запустіння, в якому перебувають туристичні об'єкти Керчі, розмістив портал Крым.реалии.

Керченська набережна залишається традиційним місцем відпочинку городян і гостей міста. Тут відзначають багато свят, проходять урочисті заходи. Однак з початку окупації Криму Росією місцева влада виявилася не в змозі забезпечити набережній належний догляд. На знімках можна побачити числені ознаки запустіння - неприбране сміття, дику рослинність, розбиті стіни і мостові, проржавілі металеві конструкції, потьмянілі фарби.

Примітна фотографія пам'ятника радянським десантникам, які брали участь в боях за звільнення міста від німецьких військ. Видно, що жалобні вінки, принесені до нього, пізніше виявляються викинутими тут же, за спинки лавок.

Бездіяльність влади викликає подив і обурення місцевих жителів, які в публікаціях на сторінках соціальних мереж вказують на неприпустимість такого ставлення до найважливішого туристичного об'єкту.

Раніше "Апостроф" писав про те, як окупаційна адміністрація довела до закриття відомий ялтинський зоопарк.