RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вбивство полковника СБУ в Маріуполі: з'явилося нове відео з підірваним авто

В мережі з'явилося нове відео з підірваним авто полковника СБУ у центрі Маріуполя.

Ролик розміщено на сторінці Громадське телебачення Приазов'я в Facebook.

На кадрах зафіксовано процес гасіння підірваного джипа. У коментарі до запису повідомляється, що вибух був досить потужний, у вікнах будинків випало скло.

Генпрокурор Юрій Луценко на брифінгу уточнив, що за фактом вибуху було порушено справу за статтею тероризм. За його словами, загиблий був одним з керівників контррозвідки СБУ в Донецькій області.

Начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що теракт могла влаштувати ДРГ так званої "ДНР". І додав, що на території Маріуполя і всієї Донецької області посилюється режим несення служби поліцейськими підрозділами.

Нагадаємо, вранці 31 березня стало відомо про вибух авто у центральній частині Маріуполя. На місце події оперативно виїхали співробітники поліції, медики і рятувальники. У поліції повідомили, чоловік, який був за кермом авто, загинув.

Як повідомляв "Апостроф", загиблим від вибуху авто виявився полковник СБУ Олександр Хараберюш. У свою чергу глава відомства Василь Грицак пообіцяв найближчим часом знайти і покарати винних.