RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Великоднє "перемир'я": стало відомо про нові втрати сил АТО на Донбасі

Бойовики не припиняють обстріли, незважаючи на домовленості Тристоронньої контактної групи про "великоднє перемир'я" на Донбасі. Внаслідок цього ЗСУ зазнали нові втрати. Двоє військових загинули, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Видання Рro.berdyansk з посиланням на військового комісара Володимира Рогового повідомило, що 3 квітня на Донеччині загинув 20-річний Віталій Слауцький, який був родом із села Миколаївка Бердянського району. Дома бійця не дочекалися мама та сестра.

Фото: pro.berdyansk.biz

Всього з початку доби в зоні АТО зафіксовано 23 порушення режиму "Тиша". Особливу активність противник проявляв на донецькому напрямку. У деяких випадках ЗСУ доводилося відкривати вогонь у відповідь.

Раніше стало відомо про те, що президент України Петро Порошенко провів тристоронні телефонні переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом, під час яких обговорив зрив перемир'я на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", на думку начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка, Росія готується до активізації бойових дій на Донбасі.