RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Не через гроші: журналісти дізналися причини гучного вбивства адвоката у Дубно

Знайомі співробітника прокуратури Тернопільської області Ігоря Чайки, який підозрюється у вбивстві адвоката Віти Шаблій вважають, що причиною вбивства не були гроші.

Про це повідомляє "КП" в Україні".

Знайомі кажуть, що між Ігорем та його батьком В'ячеславом часто відбувалися сутички. "Мова не про житло і не про гроші, про що - я не хотів би говорити, це їх сімейне. В'ячеслав хотів ділити все нажите навпіл, за законом, а його колишня дружина претендувала на більше. Може, Ігор успадкував цю лінію поведінки матері", - зазначив один із знайомих батька Чайки.

Також в оточенні родини розповіли, що приблизно півроку тому В'ячеслава Чайку побили невідомі. Він місяць провів у лікарні, а винним у нападі називав сина.

Також знайомі зазначили, що до другої дружини батька, Шаблій, Ігор ставився без особливих почуттів. Самого підозрюваного сусіди характеризують як виключно добру людину і, за їх словами, не могли уявити, що він здатний на вбивство.

Як повідомляв "Апостроф", однією з пріоритетних версій вбивства адвоката Віти Шаблій є вбивство на тлі особистих конфліктних відносин.