RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Дніпрі затримали поліцейських, які обікрали злодіїв

У Дніпрі затримали співробітників поліції, які привласнили гроші та коштовності на суму близько 2 мільйонів доларів, які раніше вкрали злочинці.

Про це пише "Укрінформ" з посиланням на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

За словами міністра, затримані два співробітника поліції Дніпропетровської області, яких підозрюють у розбої і крадіжці більше $1,4 млн, €150 тис. і виробів із золота на суму близько $200 тис., що вже були викрадені злочинцями".

У свою чергу глава Нацполіції Сергій Князєв повідомив подробиці історії. У 2016 році житель Харківської області передав друзям в Дніпрі гроші та ювелірні прикраси. Цінності сховали в собачу будку під приводом, що так їх ніхто не вкраде. Але власник собаки забрав гроші і втік.

"Власник грошей звернувся до правоохоронців, які без оформлення заяви знайшли викрадачів і забрали у них гроші, залишивши тільки $50 тисяч", - розповів Князєв. Проте пізніше співробітники внутрішньої безпеки провели обшуки і затримали своїх колег.

У прес-службі прокуратури Харківської області повідомили, що в Дніпрі було затримано 40-річний підполковник поліції та 33-річний майор.

Раніше стало відомо про запобігання вбивства колишнього віце-прем'єра Молдови в Києві.