RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Під Києвом розгорівся скандал через моторошне зґвалтування підлітками дитини-інваліда

Двох підлітків, які катували і знущалися над 10-річним хлопчиком-інвалідом у селищі Іванків Київської області, взяли під варту без права внесення застави. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

"Прокуратурою Київської області взято на особливий контроль розслідування справи щодо групи підлітків, які знущалися над 10-річним хлопчиком, катували його і задовольняли статеву пристрасть неприродним способом. Кривдникам малолітнього повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави ", - йдеться в повідомленні.

Затриманим загрожує до 15 років позбавлення волі.

За словами голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана, тяжкість цього злочину хотіли приховати як від керівництва області та громадськості - справу навмисне кваліфікували як "Хуліганство", невідкладні слідчі дії, експертизи своєчасно не проводилися, докази не вилучалися.

"Я дав доручення провести службове розслідування по всіх напрямках. Зокрема стосовно бездіяльності голови Іванківської РДА, який мав координувати роботу поліції району та інших служб району але не зробив цього. Службове розслідування розпочато також відносно працівників поліції- ще до вчорашнього ранку зломиники не вважались підозрюваними і не були допитані а тільки надали пояснення по справі", - написав глава ОДА на своїй сторінці у Facebook.

Горган також повідомив подробиці страшного злочину. "В неділю 9 квітня в Іванкові троє підлітків познущалися над 10-річним хлопчиком. Його жорстоко били кілька годин підряд, катували, кидали в холодну воду, змушували їсти фекалії та лизати сечу. Неспростовні докази дають підстави стверджувати що група підлітків гвалтувала дитину палицею" , - розповів він.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація про зґвалтування дитини в елітному дитсадку Києва.