RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Окупанти повідомили про катастрофу з російським судном поблизу Криму

Судно"Герої Арсеналу" зазнало аварії в акваторії Чорного моря. Про це повідомили ТАСС у міністерстві з надзвичайних ситуацій РФ.

"19.04.2017 в акваторії Чорного моря зазнало аварії судно" Герої Арсеналу ". До місця події направлено служби екстреного реагування. Інформація уточнюється", - йдеться в повідомленні.

У район рятувальної операції спрямовані суда "Єпископ", "Армада Навігатор", "Барнет", "Айгас" і "Аелос", які знаходилися у даному районі. Також до пошуків підключилися рятувальне судно "Демідов".

Крім того, до пошуку підключився рятувальний вертоліт МНС Росії, який вилетів з Ростова-на-Дону. У свою чергу, джерело в правоохоронних органах регіону повідомило агентству, що в пошуковій операції може бути задіяно вертоліт Ка-32 Міноборони РФ.

За попередніми даними, на борту перебували 12 членів екіпажу. Судно слідувало під прапором Панами.

Раніше ГУ МНС РФ по Краснодарському краю повідомив, що рано вранці 19 квітня надійшла повідомлення про те, що у районі Керченської протоки (15 миль від пункту Тамань) пропав з радарів суховантаж.

Нагадаємо, 6 квітня російські прикордонники в територіальних водах Криму затримали українське риболовецьке судно "Рибак Херсона", що йшло під прапором України.