RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Негода в Україні: синоптики повідомили, коли чекати потепління

Суттєве потепління в Україну прийде не раніше 26 квітня. До цього дня очікуються заморозки вночі, а денна температура буде коливатися в районі від 6 до 12 градусів тепла.

Про це повідомив заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко.

Разом з тим він повідомив, що 20-21 квітня жителям південних, центральних і східних областей варто бути готовими до дощу з мокрим снігом.

В ніч на 21 квітня в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, а вдень ще й в Полтавській, Харківській областях очікується сильний мокрий сніг та налипання мокрого снігу, вітер до 15-20 м/с. Вночі очікуються заморозки 0-5°С, на ґрунті заморозки до -3°С, вдень очікується +5-10°С.

Холодна погода буде продовжуватися і в період з 22 по 25 квітня. Синоптики прогнозують нічні заморозки 0-5°, у південній частині +1-6°, вдень в Україні +6-12°С, часто будуть дощі в основному невеликі, вночі місцями мокрий сніг.

Також зазначається, що станом на 11 годину 20 квітня сніг пішов у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, заході Черкаської та півночі Одеської та Миколаївської областей.

Як повідомляв "Апостроф", одесити публікують фото і жартують з приводу снігу, який випав в квітні.