RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У літаку рейсом до Києва стався скандал з п'яним бешкетником: опубліковано відео

Один з пасажирів авіарейсу, який 26 квітня прямував з єгипетського міста Шарм-еш-Шейх у Київ, у стані алкогольного сп'яніння під час польоту чіплявся до сусідів, а також напав як мінімум на одного чоловіка.

Про це повідомляє ТСН.

За словами одного з пасажирів, перед бешкетником сиділа подружня пара у віці близько 50-ти років. Після зльоту жінка опустила спинку свого крісла, після чого підпилий чоловік почав голосно обурюватися, при цьому сильно штовхав, стукав у спинку крісла і ображав жінку. Через деякий час жінки чоловікові стало погано. Він знепритомнів і йому довелося надавати першу медичну допомогу.

Як зазначив пасажир, бортпровідники ніяк не відреагували на неадекватну поведінку чоловіка, що той демонстрував протягом усього польоту, тривалістю більше трьох годин.

Після приземлення в аеропорту "Бориспіль" пасажири викликали поліцейських і утримували чоловіка до прибуття правоохоронців. На місце інциденту прибув товариш бешкетника, який домовився зі слідчим про те, щоб справу "зам'яли", говорить один з пасажирів, Слідчий запропонував потерпілим забрати заяву, але ті не погодилися.

Авіарейс виконувала українська авіакомпанія "Азур Ейр", яка є "дочкою" російської компанії UTa.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в США розгорівся скандал навколо дій компанії United Airlines, служба безпеки, якою силою висадила декількох пасажирів.