RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

З'явилися нові подробиці про "титушок", які били АТОшників у Дніпрі: опубліковано фото і відео

У мережі з'явилися нові про організаторів нападу на ветеранів АТО біля монумента Слави в Дніпрі під час заходів на честь Дня Перемоги 9 травня. Про них повідомив активіст Родіон Шовкошитний на своїй сторінці в Facebook.

"Той, хто відзначений синьою стрілкою - очевидно, що один з головних в цих дніпровських" Спортік ". Як стверджує джерело, саме він збирав ксерокси паспортів у інших старших груп, він вибудовував всіх в шеренги і інструктував. У тому числі і за формою одягу (щоб в джинсах все прийшли), - написав активіст.

Він також звернув увагу на автомобіль зі специфічними "ріжками", біля якого зібралися зловмисники. "Окрема тема - машина. Зверніть увагу на специфічні антени-"ріжки". Висновки самі робіть", - зазначив активіст.

Він також опублікував нові фотографії з учасниками побиття ветеранів АТО.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що поліція Дніпропетровської області затримала чоловіка, який керував "титушками" під час подій 9 травня.

"Цей діяч і раніше притягувався до кримінальної відповідальності", - цитує Авакова "Українська правда".

На уточнююче запитання представник Нацполіціі Ярослав Тракало відзначив, що затримання відбулося сьогодні, 12 травня, в Новомосковську. "Це 27-річний місцевий житель, який має багате кримінальне минуле. Саме він керував діями молодих людей, які жорстоко побили ветеранів АТО", - додав Тракало.

Крім того, Аваков повідомив, що затримані ще троє учасників нападу на учасників АТО 9 травня.

Нагадаємо, раніше поліція встановила п'ятнадцять чоловік, які можуть бути причетні до бійок 9 травня в Дніпрі, а також встановила скільки грошей ті отримали за свою "роботу".