RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Одесі поліція зі стріляниною влаштувала погоню за грабіжниками: опубліковано фото

В Одесі патрульні, затримуючи ймовірних зловмисників, застосували табельну зброю. Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

Так, 13 травня, приблизно о 17 годині заявник розповів, що бачив, як двоє невідомих вкрали сумку з автомобіля Lexus і зникли на авто BMW.

Поліцейські виявили автомобіль і попросили пред'явити документи, проте замість цього підозрювані почали тікати від поліції, порушуючи ПДР і створюючи численні аварійні ситуації на дорозі. При спробі сховатися, водій ледь не збив пішохода.

На розі вулиць Малої Арнаутської і Канатної BMW зупинився, оскільки потрапив у затор, що дозволило патрульним заблокувати авто втікача. Один з підозрюваних вискочив з автомобіля кинувся бігти, але його було затримано.

Водій BMW різко здав назад, пошкодив передню частину службового автомобіля і знову продовжив втечу. Після цього поліцейським довелося зробити кілька пострілів, щоб зупинити авто, але водієві вдалося втекти.

Згодом зазначений автомобіль BMW виявили покинутим на Італійському бульварі.

Затриманий раніше зловмисник виявився іноземцем.

Нагадаємо, раніше користувачів соціальних мереж потішило потрійне ДТП за участю поліцейських автомобілів Toyota Prius в Кривому Розі.