RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Сили АТО зазнали нові втрати на Донбасі

Проросійські бойовики продовжують обстрілювати населені пункти і позиції сил АТО на Донбасі. В результаті агресії бойовиків 2 червня загинув український військовослужбовець, ще троє отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Також повідомляється, що з початку доби зафіксовано 15 обстрілів з боку НЗФ. Найбільш напружена ситуація спостерігається на приморському напрямку. Чотири рази бойовики обстріляли позиції військових біля Чермалика зі 120-мм мінометів. Біля Новотроїцького противник вів обстріл з гранатометів.

Ввечері бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки. "Одна з мін калібру 82 мм потрапила в житловий будинок по вулиці Прокоф'єва, в результаті чого 20-річна дівчина і 71-річний чоловік отримали осколкові поранення. Обох постраждалих доставили в Курахівську лікарню. Їх стан лікарі характеризують як задовільний", - сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики обстрілювали Зайцево і Опитне. На луганському напрямку під вогонь бойовиків потрапили позиції сил АТО біля Новозванівки, Новоолександрівки і Кримського.

Як повідомляв "Апостроф", сили АТО зайняли нові позиції на передовій.