RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Спроба викрадення бізнесмена в Україні: з'явилися нові деталі щодо підозрюваного поліцейського

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про взяття під варту строком на два місяці начальника Обухівського райвідділу поліції Дениса Ярославського, який підозрюється в організації викрадення екс-депутата Державної думи РФ, бізнесмена Володимира Крупчака.

Про це повідомляє "Громадське".

За словами прокурора, слідство відпрацьовує версію про причетність Росії до даної справи, але "свого підтвердження вона ще не знайшла".

Сам Ярославський заявив, що слідчі "помилилися", затримуючи його.

"Мені було відомо про те, що на Крупчака готується викрадення. Це мені стало відомо від власних оперативних джерел. Але я не знав, з якою метою готується це викрадення", - сказав Ярославський, зазначивши, що, він особисто попереджав Крупчака про організацію його викрадення.

"Росія тут ні до чого", - додав поліцейський.

У той же час, стало відомо, що Денис Ярославський не є начальником Обухівського райвідділу поліції з лютого 2017 року.

Про це повідомив прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович, передає LIGA.

За його словами, з моменту подачі рапорту про звільнення з керівної посади Ярославський не мав жодного відношення до керівництва, замість нього було призначено тимчасово виконуючого обов'язки начальника.

Жукович додав, що після відставки поліцейський практично весь час провів у відпустці і на лікарняному.

Сам підозрюваний в ході судового засідання з обрання йому запобіжного заходу заявив, що не звільнявся з правоохоронних органів, "хоча цього хочуть".

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України опублікувала відео захоплення одного із зловмисників, які мали планували викрасти і вивезти в Росію власника Обухівського картонного комбінату Володимира Крупчака.