RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Стало відомо, кого затримали у справі про вбивство Вороненкова: з'явилися відео операції

У Павлограді Дніпропетровської області по справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова затриманий активіст "Павлоградської самооборони" Ярослав Тарасенко.

Місцевий активіст Denis Sereda на своїй сторінці в Facebook опублікував відео з місця подій.

Керівник штабу самооборони Сергій Тищенко заявив, що правоохоронці не пред'являли постанову суду на обшук і затримання.

Дружина Тарасенка Надія повідомила ТСН, що вдома шукали нотатки про пересування Вороненкова. Вона не знає про статус свого чоловіка – свідок або підозрюваний. Через знайомих їй вдалося дізнатися, що Тарасенка нібито повезли в Київ, але в яке з правоохоронних відомств – невідомо.

Жінка розповіла журналістам, що її чоловік був знайомий з Павлом Паршовим, який застрелив Вороненкова та Ярославом Левенцем, якого вважають спільником і розшукують.

"З Левенцем був знайомий. А з приводу Паршова – Павлоград місто дуже маленьке, тому ймовірно і перетиналися десь, в місті всі один одного знають, але були знайомі максимум на рівні "привіт-привіт". Левенця звичайно, він набагато краще знав. Це тренер бойового гопака у нас в місті і мегапозитивна людина", - розповіла дружина затриманого.

Як повідомляв "Апостроф", начальник київської поліції Андрій Крищенко заявив, що прокуратура Києва займається встановленням пособників вбивці Вороненкова.