RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Тікав від СБУ: київський митник, який попався на хабарі, влаштував ДТП

Головний державний інспектор управління протидії митним правопорушенням Київської митниці попався на хабарі. При цьому, втікаючи від працівників Служби безпеки України (СБУ), він влаштував ДТП.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відзначається, що операцію із затримання проводили співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою.

Так, силовики задокументували отримання "семи з половиною тисяч доларів США від імпортера побутової техніки за нестворення штучних перешкод при розмитненні товару".

Згідно з повідомленням, головного інспектора затримали на околиці Києва біля одного з торгово-розважальних центрів під час отримання частини хабара.

"Зловмисник намагався на власному автомобілі втекти з місця події, спровокувавши масштабну дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждали громадяни", - йдеться в повідомленні.

У СБУ додали, що в ході обшуків за місцем роботи і проживання головного інспектора співробітники відомства вилучили велику кількість валюти і записи з відмітками про отримання хабарів від компаній-імпортерів.

Вказується, що зараз тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших посадових осіб Київської митниці, задіяних в кримінальній угоді.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі вразила величезна сума хабара у затриманої ГПУ чиновниці.