RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Йдіть у вічність: мережу схвилювало звернення переселенки до "ватних" жителів Донбасу

Переселенка з Донецька Дарина Кропива, яка проживає в Дніпрі, закликала "ватних" і нудьгуючих за радянським минулим жителів Донбасу "піти у вічність" і "згинути з України".

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

За словами дівчини, написати гнівний пост-звернення до земляків її спонукала нещодавня ситуація в автобусі. Так, під час подорожі до Бердянська вона стала випадковим свідком розмови сімейної пари.

"Не знаю, про що суперечка була, я закрила очі і не звертала уваги ні на що ... І тут чую: "Я тобі російською мовою кажу, а не на хохляцькою!" І тут в мені прокинувся внутрішній донецький гопник", - написала Дарина.

За її словами, в результаті спалахнула гостра дискусія, в яку втрутилася ще одна патріотка-донеччанка.

"І ми один одного ненавидимо. Лютою страшною ненавистю. До мозку кісток ... Як же я не терплю цю бризкаючу слиною совкову вату, вічно ниючу, вічно незадоволену. Зі своїм пломбіром по 3 копійки і якоюсь там ковбасою. Йдіть вже в вічність. Поховайтесь. Згиньте з моєї України!" - емоційно написала жінка.

Варто зазначити, що її пост викликав чималий резонанс в мережі.

"Немає донецьких, львівських, кримських, є совок і вата і українці. Все. Ми так розділилися і ніколи нам не перейти на їхній бік, тому що це означало б повернутись назад в совок, вимазатися в Рашці. Тримайтеся, все буде Україна. Для нас", "Ось і я також з любов'ю ставлюся до земляків-донеччан, і з ненавистю до Новоросії", "А знаєте, я вас розумію, я з 14 року слухаю гімн України зі сльозами на очах, наш прапор став не просто прапором, а чимось дорогим ... як ікона. Все буде добре, Донецьк! " - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося фото акції українських партизан на окупованому Донбасі.