RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Стріляли з автоматів: стали відомі подробиці нападу на авто спостерігачів ОБСЄ на Донбасі

Інцидент з нападом бойовиків "ДНР" на патруль СММ ОБСЄ стався на спостережному посту, який розташований на залізничній станції в місті Ясинувата Донецької області.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на українську сторону СЦКК.

На даному спостережному пункті знаходився патруль СММ у складі шести чоловік на двох броньованих автомобілях, другий такий же патруль розташовувався в 150 метрів від першого.

На відстані приблизно 100 метрів від патрулів СММ виявилися двоє озброєних бойовиків з балаклавах, які почали стріляти в повітря. Один з бойовиків підбіг до автомобіля СММ і спробував відкрити двері з боку водійського сидіння, після цього він здійснив спробу розбити скло транспортного засобу прикладом автомата. Потім він направив зброю на водія і пасажира.

Коли бойовик спробував відкрити двері авто з боку пасажирського сидіння, водій натиснув на педаль газу. Зловмисник вдарив прикладом у бокове скло, а потім вистрілив у повітря здійснив три постріли в бік автомобіля СММ. Ніхто із співробітників ОБСЄ не постраждав.

Як повідомляв "Апостроф", в ОБСЄ заявили, що бойовики "ДНР" і "ЛНР" продовжують розміщувати військову техніку поблизу житлових будинків.