RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

По дорозі з санаторію убитий боєць АТО з Дніпра: опубліковано фото та подробиці трагедії

По дорозі з санаторію загинув боєць АТО, колишній боєць 25 окремої повітрянодесантної бригади з Дніпра Максим Бачинський.

Про це повідомляють знайомі АТОшника на своїх сторінках в соцмережах.

Бачинський повинен був пройти курс лікування в одному із санаторіїв Одеси. Однак через день він вирішив повернутися додому. Свій вчинок він пояснив тим, що в нього виник конфлікт із одним з відпочивальників з проросійськими поглядами.

На вокзалі він відвідав волонтерський куточок. Волонтер, яка чергувала того дня повідомила, що Бачинський згадував про конфлікт під час бесіди.

Після цього він сів у потяг Одеса – Костянтинівка і зв'язок з бійцем обірвалася. Його тіло знайшли через кілька днів на перегоні Вільногірськ — Верховцево біля села Дубове.

Повідомляється, що у Бачинського нібито був конфлікт з пасажирами на ґрунті проросійських поглядів і його могли викинути з потягу. У той же час слідчі розглядають версію самогубства у неконтрольованому стані. Рідні та знайомі загиблого запевняють, що він був релігійною людиною і прихильником здорового способу життя, тому не міг зробити такий вчинок.

Як повідомляв "Апостроф", вдова загиблого в Києві за дивних обставин учасника АТО розповіла важливі деталі.

За материалами Днепрcity.