RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Волонтери дізналися подробиці щодо одного із працівників ФСБ, затриманих на адмінкордоні з Кримом

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm розкрили важливі відомості про одного із співробітників ФСБ, які в п'ятницю, 30 червня, були затримані на адміністративному кордоні з Кримом.

Про це йдеться на сайті спільноти.

Так, в соціальній мережі "ВКонтакті", був виявлений профіль деякого Володимира Кузнєцова (прізвище співробітника ФСБ в соцмережі може бути не справжнім), архіви сторінки, фото, контакти і передплатники, зовнішня схожість якого з затриманим прикордонником очевидна: розріз очей, ніс, лоб, стрижка, вуха і губи однаково косять в праву сторону, один і той же ланцюг на шиї.

"Крім зовнішньої схожості, є ще ряд непрямих ознак, що вказують на те, що Володимир Кузнєцов - прикордонник ФСБ РФ - мінімум даних в профілі і поодинокі контакти. Вивчивши скромне дружнє коло В. Кузнєцова, стає ясно, що він з міста Благовєщенська Амурської області Росії, яке межує з Китаєм", - йдеться в повідомленні.

При цьому волонтери відзначають, що саме в Благовєщенську розташоване прикордонне управління ФСБ по Амурській області, а багато місцевих жителів - це спадкові військові і прикордонники, які служать в прикордонних підрозділах Росії.

"Тому підтвердження і дружній контакт В. Кузнєцова, його земляк Ігор Кін, який якимось чином пов'язаний з в / ч 2486 - МЧПВ, м. Благовєщенськ-на-Амурі, п.Астрахановка. Якщо розшифрувати абревіатуру МЧПВ, отримуємо - морчастини погранвійськ, тобто підрозділи, які охороняють кордон на водних рубежах, в даному випадку з сусіднім Китаєм по річці Амур", - додали в співтоваристві, уточнивши, що затримані на Херсонщині росіяни, потрапили на материк на човні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії зробили заяву щодо затримання співробітників ФСБ на адмінкордоні з Кримом.