RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Росія нас кинула: заборонений в Україні блогер показав яскравий лист з Криму

Відомий російський блогер Ілля Варламов, якому заборонили в'їзд в Україну на п'ять років, опублікував лист з Криму.

Відповідний текст він оприлюднив у своєму блозі.

Так, в листі йдеться про ситуацію на окупованому півострові. Зокрема, автор звертає увагу на те, що в Криму дороги практично розвалюються, але це тільки частина проблеми.

"Всі "топили за Росію" (я, до речі, не з них, я нейтральний), а сьогодні у всіх поступово відбувається лютий облом. Чому проти нас дотримуються санкції США всередині Росії? Чому VPN потрібно юзати, щоб тебе не запалив російський банк, якщо у тебе в ньому доларовий рахунок?" - пише кримчанин.

Він також розмірковує про те, навіщо Росії Крим, якщо Кремль фактично не хоче бачити півострів як частину своєї держави.

"Ми якось повинні впоратися з цим лицемірством. Так не можна, адже ми не другосортний народ. А з українською біометрією всі ці думки на кшталт "при хохлах було краще" набирають нових прихильників", - додав він.

Разом з тим, автор підкреслив, що хоча після анексії Криму пройшло чимало часу, жодна велика компанія не прийшла працювати на окупований півострів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше блогер Костянтин Кукушкін опублікував показову історію про росіян, які через 20 років приїхали до окупованого РФ Крим.