RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Під Полтавою поліція зловила депутата п'яним за кермом: опубліковані фото

У Полтавській області співробітники патрульної поліції зупинили в. о. глави фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Полтавській обласній раді Руслана Рогова за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє сайт "Полтавщина" з посиланням на джерела, наближені до політсили.

Відзначається, що в ніч на 24 червня в Полтаві, на вулиці Європейськїй, патрульні зупинили автомобіль депутата, тому що той їхав з порушеннями правил дорожнього руху.

За даними видання, під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього ознаки сп'яніння. Чоловік пройшов процедуру огляду за допомогою алкотестера. Результат - 0,55 проміле алкоголю.

Згідно з повідомленням, водієм був саме Руслан Рогов, який їхав на своєму автомобілі ГАЗ-31105 ("Волга"). Саме цю машину він задекларував у 2017 році.

Уточнюється, що Рогов в розмові з журналістами заявив, що не розуміє цю ситуацію. Він вважає, що це "політика".

Варто відзначити, що інцидент вже прокоментував лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Він заявив, що Руслан Рогов звільнений від виконання обов'язків в. о. глави фракції Радикальної партії в Полтавській обласній раді

"Ганебне неподобство і самогубство! П'яний за кермом - потенційний вбивця!! Я звільнив Рогова з посади керівника фракції і вимагаю від нього скласти депутатський мандат. У моїй партії або всі будуть дотримуватися залізної дисципліни, або вони не будуть членами партії переможців", - написав Ляшко на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Чернігівській області в результаті зіткнення автомобіля Hyundai Santa Fe з пасажирським поїздом загинула одна людина і одна людина була травмований