RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

В Одесі активісти влаштували бійку з димовими шашками: подробиці і відео

В Одесі вранці, 8 липня, на вулиці Каманіна біля будівництва багатоповерхового будинку сталася бійка за участю працівників будівельної організації та активістів національного корпусу "Азов".

В YouTube опубліковано відео з місця події.

За інформацією поліції, місцеві жителі, яким заважає будівництво поблизу їх будинків, запросили для участі в протесті активістів. У свою чергу останні закидали димовими шашками будівельний майданчик. В результаті конфлікту, правоохоронцями, які приїхали на місце інциденту, був затриманий один з активістів. Повідомляється, що він був агресивно налаштований і провокував бійку.

У національному корпусі заявили, коли їх активісти приїхали на будівельний майданчик, вони побачили за парканом агресивних молодих людей у балаклавах. За словами активістів, коли вони почали демонтувати будівельний паркан, люди в балаклавах напали на них і стали бити.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Стосовно затриманого складено протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

Як повідомляв "Апостроф", в мерії Києва сталися сутички між активістами і поліцією.