RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Безвіз для України: мережу підірвав кумедний випадок з українцем в Норвегії

У мережі розповіли про кумедний випадок, який стався в Норвегії і пов'язаний з безвізовим режимом для українців.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Володимир Співаковський.

За його словами, під час перевірки на прикордонній заставі в Норвегії прикордонник довго перевіряв його паспорт, оскільки шукав візу.

"І він (прикордонник - ред.), продовжуючи перегортати сторінки, вимовляє: "Щось я, видно, втомився, ніч не спав, не можу знайти ... Я, звичайно, морально входжу в його становище, людина втомилася ... Але як і раніше мовчу, без особливої міміки на обличчі. Гарячково думаю, що ж мені робити в разі чого..."- пише Співаковський.

Він зазначає, що через деякий час прикордонник буквально підскочив на стільці, згадавши про те, що Україна отримала безвіз.

"І тут він раптом різко підскакує на своєму стільці, як ужалений, б'є себе дзвінко долонькою по лобі і вигукує: "Oh, my God!!! Як я забув! Вам же 2 місяці тому скасували візи! Боже, sorry!". І так по-доброму посміхається і гостинно-душевно по складах вимовляє: "Welcome, Ukraine! ..." - додає блогер.

Співаковський зазначив, що потиснув прикордоннику руку, а той сказав, що в Новергіі раніше були важкі часи, але тепер все добре.

"У вас теж все буде добре", - підкреслив прикордонник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ дізналися, скільки коштує "купити чергу" за біометричними паспортом.