RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Одесі вчинили зухвале пограбування зі стріляниною: всі подробиці

Вранці в понеділок, 10 липня, в Одесі на стоянці промтоварного ринку "7 кілометр" невідомі люди в масках і зі зброєю скоїли зухвале пограбування.

Про це повідомляє "Думська".

За словами очевидців, близько 06:45 ранку на територію ринку приїхав автобус з київськими номерами.

Відзначається, що водій мав передати продавцеві велику суму за товар. У цей момент на місце угоди під'їхали два позашляховика з невідомими в масках, які відкрили стрілянину і викрали гроші. Потім зловмисники сіли в машини і зникли, по шляху збивши шлагбаум.

Згідно з повідомленням, джерела видання в одеській прокуратурі підтвердили те, що трапилося.

"Батько і син з Києва приїхали закупити оптову партію товару на одеський промринок. Готівкові несли в двох сумках. На промринку на них накинулися шестеро бандитів і силою відібрали одну з сумок", - сказав співрозмовник.

Він уточнив, що під час нападу зловмисники близько десяти разів вистрелили з травматичного пістолета. Потім злочинці стрибнули в свої машини - два "Мерседеса" - і на швидкості рвонули зі стоянки. Охоронці спробували заблокувати виїзд, проте "Мерседеси" бандитів знесли шлагбаум і намет поруч з ним.

За попередніми даними, киян пограбували за наводкою. Діяло етнічне організоване угрупування з одного з одеських сіл.

Самі підприємці не постраждали. Сума збитку поки уточнюється, проте є інформація, що грабіжники забрали близько трьох мільйонів гривень.

Як повідомляв "Апостроф", викрадення 2,4 млн гривень в Києві на вулиці Верхній Вал, яке відбулося 4 липня, сталося прямо біля відділення "Ощадбанку".