RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Українські військові зазнали нових втрат в зоні АТО

Близько 19-ї години вечора 10 липня в районі Станиці Луганської у результаті підриву загинув один український військовий.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що за минулу добу бойовики 22 рази порушили режим перемир'я.

Найбільшу кількість обстрілів українських позицій - 12 - зафіксовано на Маріупольському напрямку. Після 18 години бойовики з гранатометів обстрілювали Новомихайлівку та Березове. По селищу Широкино близько 10 вечора били з великокаліберних кулеметів і озброєння БМП. Також кулемети працювали по Талаківці і Мар'їнці. У відповідь на провокації ворога сили АТО в основному відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку бойовики ввечері і вночі били з мінометів 82 калібру по селищам Малинове і Катеринівка. З великокаліберних кулеметів вівся вогонь по українських позиціях в Новотошківському і Новозванівці.

На Донецькому напрямку з району селища Ясинувата бойовики близько 18 і 22 годин вели вогонь з гранатометів, а з великокаліберних кулеметів і стрілецького озброєння вели вогонь по Авдіївці.

Як повідомляв "Апостроф", 9 липня в зоні проведення АТО загиблих в рядах української армії не було, але один солдат помер від поранень, які були отримані в кінці червня.