RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

У ГПУ повідомили, в чому підозрюють Добкіна: всі подробиці

На сьогоднішній день Генеральна прокуратура України (ГПУ) підозрює депутата Верховної Ради Михайла Добкіна в земельних махінаціях, скоєних за часів його перебування на посаді мера Харкова на суму 226 млн гривень.

Про це в середу, 12 липня, заявив генеральний прокурор Юрій Луценко під час засідання регламентного комітету Верховної Ради, повідомляє Еспрессо.TV.

Так, за даними слідства, в діях Добкіна є ознаки сприяння шахрайству і розкрадання комунальної власності в особливо великих розмірах.

"Незаконно відчужені земельні ділянки на території міста Харкова для двох житлово-будівельних кооперативів загальною площею становлять 77,8 га. Загальна сума збитків за оціночною вартістю - понад 226 млн гривень", - уточнив Луценко.

Відзначається, що в зв'язку з цим Генпрокуратура наполягає на необхідності притягнення Добкіна до кримінальної відповідальності, його затримання та арешту.

У свою чергу, нардеп заявив, що ГПУ фальсифікує матеріали справи, і виробництво розвалиться в суді.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів соціальних мереж потішила витівка народного депутата Михайла Добкіна, який під час засідання регламентного комітету виголосив промову, тримаючи портрет Леоніда Брежнєва.