RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Війна Росії проти України: в мережі пригадали точний прогноз західного аналітика

В інтернеті пригадали прогноз західного аналітика Джеффрі Кюнер, оприлюднений в 2008 році, про те, що наступна війна в Європі розгорнеться між Росією і Україною.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Дмитро Федоров.

Так, в статті мова йде про те, що після вторгнення до Грузії і встановлення влади Росії над сепаратистськими районами Південна Осетія і Абхазія на той час прем'єр-міністр РФ Володимир Путін має намір розчленувати Україну.

"Цей російський диктатор не приховує свого презирства до незалежності Києва. На квітневому саміті НАТО він сказав президенту Бушу, що Україна це навіть і не держава зовсім, і що значну частину території їй "віддала" Росія. Путін попередив, що якщо Україна посміє вступити в НАТО, вона "припинить своє існування як держава", - відзначає Джеффрі Кюнер.

На його думку, головна мета Москви - вирвати з-під контролю Києва Кримський півострів. Експерт підкреслює, що велика частина жителів Криму - це етнічні росіяни, але важливіше цього те, що в кримському Севастополі базується російський Чорноморський флот, чим може скористатися Кремль.

Як повідомляв "Апостроф", ватажки бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР" 18 липня заявили про початок створення "держави Малоросії".