RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Нацполіція затримала банду грабіжників з арсеналом зброї: опубліковано фото і відео

Поліція спільно зі співробітниками прокуратури і СБУ затримали групу злочинців, які скоїли подвійне вбивство і поранили жінку.

Про це повідомив в.о. начальника Головного управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Олег Грозь, передає прес-служба відомства.

З п'яти затриманих, тільки один раніше був судимий, четверо жили з убитими в одному селищі і працювали трактористами і різноробочими. Їх підозрюють в гучному подвійному вбивстві Зимненка і Бондаренка (останній був підприємцем і екс-депутатом райради), а також поранення його дружини Збіцюк.

"Четверо із затриманих є мешканцями Червоногригорівки. Вони добре знали своїх жертв. Один чоловік, - мешканець Нікополя. Що ж до віку затриманих, то це молоді люди 1985,1986,1991,1993 та 1994 років народження. Уже встановлено, що незадовго до вбивства вони скоїли розбійний напад на одне приватне підприємство. На щастя, там обійшлося без людських жертв. Із сейфу злодії тоді забрали 20 тисяч гривень. Слідчі з’ясували, що вбивство підприємця за 5 тисяч доларів замовив одному із затриманих місцевий підприємець. Вподальшому злочинці діяли на свій розсуд", - повідомив Грозь.

Розуміючи, що злочинці озброєні і поводяться зухвало, до їх затримання залучили спецназ поліції КОРД.

Під час обшуку за місцем проживання та роботи одного із затриманих було вилучено: ручну гранату, схожу на РГ-42, гранату РГД-5 та запал УЗРГ , пістолет ПМ з глушником, карабін "Сайга", магазин, мисливський ніж з дерев’яним руків’ям та велику кількість патронів різного калібру(26 патронів калібром 9 мм, 110 патронів калібром 7,62 мм, 108 патронів калібром 7,62 мм, 80 патронів до мисливської рушниці та 19 патронів калібром 5,45 мм)

Затриманим загрожує від 10 років до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше Нацполіція і СБУ знешкодила у Житомирській області організоване угруповання рекетирів.