RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Одні найманці: журналіст з РФ пояснив, чому і за які гроші росіяни їдуть воювати за ДНР-ЛНР

Російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що на сьогоднішній день серед тих, хто воює за бойовиків на Донбасі, є представники різних верств населення, але їх ціль – гроші.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Коли в 2014 році говорили, що воюють найманці, то були добровольці, реальні ідейні, яким накапали в мізки, що" бандеро-фашисти "вбивають росіян. Було багато ідейних імперців, яким було мало "Кримнаш", вони вирішили поставити Україну назад в стійло і покарати "кастрюлеголових". Було багато дебілів, багато жебраків-алкоголіків з регіонів", - зазначив Бабченко.

За його словами, зараз це все зійшло нанівець. Так, на Донбасі залишилися тільки найманці, що заробляють в середньому 15 тис. рублів (6 тис. гривень).

"Чому їдуть? Тому що роботи немає. Ну, приїхав він після армії в свій Алтайський край. Що він там робити буде? Бухать, через п'ять років сяде. А тут робота, армія, світ подивитися, хохлів повбивати, що в його розумінні добре. Там багато факторів", - додав він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Поки Росія не бомбить Київ, Європа не рветься воювати за Україну - Аркадій Бабченко".