RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

20 травня

Всі новини

У штабі АТО показали наслідки обстрілу Зайцевого: опубліковані фото

В інтернеті оприлюднили знімки обстріляного бойовиками незаконних збройних формувань Зайцевого Донецької області.

Відповідні фотографії на своїй сторінці в Facebook розмістив прес-центр штабу АТО з посиланням на українську сторону СЦКК.

У результаті обстрілу житлових кварталів Зайцевого, який стався 23 липня близько 11:15, три будинки повністю згоріли. Терористи застосували стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети з використанням запалювальних куль.

Відзначається, що спочатку загорілася трава, а потім вогонь перекинувся на три житлових будинки по вулицях Мересьєва, Лєскова і Вернадського. Жителі вчасно покинули свої будинки, але повертатися їм вже нікуди. Всі три будинки майже повністю згоріли.

Підкреслюється, що українська сторона категорично засуджує злочинні дії НЗФ ОРДО по обстрілу населених пунктів, які ставлять під загрозу життя і здоров'я цивільного населення і позбавляють їх даху над головою.

"Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання Мінських домовленостей", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в мережі було опубліковано відео руйнувань у Красногорівці Донецької області після обстрілів бойовиків незаконних збройних формувань.