RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

З'явилися прізвища і нові подробиці про учасників перестрілки у Дніпрі

Джерела в Національній поліції України повідомили імена постраждалих у перестрілці, що сталася вчора, 24 липня, у Дніпрі, а також подробиці інциденту.

Про це повідомляє "Цензор".

Так, серед учасників конфлікту були:

1. Пабілер Давид Валерійович, 1976 року народження. Діагноз: вогнепальна сліпе поранення лівого стегна;

2. Калашников Давид Леонідович, 1981 року народження. Діагноз: проникаюче поранення черевної порожнини, вогнепальне сліпе поранення правої сідниці, наскрізне поранення правого колінного суглоба;

3. Лакіза Олександр Костянтинович, 1982 року народження. Діагноз: сліпе поранення лівого стегна і лівої гомілки;

4. Ельчищев Станіслав Дмитрович, 1992 року народження. Діагноз: вогнепальний перелом лівої малогомілкової кістки, вогнепальне поранення лівого стегна;

5. Саакян Едмонд В'ячеславович, 1966 року народження. Діагноз: вогнепальне поранення передньої черевної стінки, наскрізне поранення правої стопи, наскрізне поранення правого колінного суглоба;

6. Іващук Максим Володимирович, 1981 року народження. Діагноз: проникаюче вогнепальне поранення черевної порожнини. Від отриманих тілесних ушкоджень Іващук М. В. помер у лікарні під час надання медичної допомоги.

У поліції розповіли також, що оголошений після інциденту оперативний план "Сирена" о 23:10 було скасовано у зв'язку з встановленням місцезнаходження автомобіля нападників і осіб, які на ньому пересувалися.

Правоохоронці встановили, що вчора о 19:00 в ресторані "Д.О.М." по пр. Гагаріна, 92 відбулася зустріч між двома сторонами.

"Після того, як Саакян Е. В. заявив Нохшону Ш. Д. про те, що він не згоден з тим, що повинен йому 119 тис. доларів, присутній на зустрічі Лакіза О. К. піднявся, відійшов в сторону і зробив телефонний дзвінок. Приблизно через 5 хвилин на літній майданчик ресторану підбігли близько 8 чоловіків, які почали бити братів Саакян, при цьому в руці одного з нападників був револьвер", - йдеться у повідомленні.

Після цього Едмонд Саакян спробував дістати травматичний пістолет.

У цей момент прозвучала черга з автомата. Після цього брати Саакян вибігли з літнього майданчика ресторану і сховалися за своїм автомобілем Toyota Camry, на якому вони прибули на зустріч. Їм вдалося дістати з нього карабін "Вулкан", зареєстрований на Едуарда Саакяна. По нападникам було відкрито вогонь, після чого вони розбіглися ", - привело видання слова джерела.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про підозрюваних, які влаштували стрілянину на проспекті Гагаріна в Дніпрі 24 липня.