RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

З'явилися страшні подробиці смерті в Кривому Розі маленької дівчинки

Заступник начальника - начальник слідчого відділу Криворізького відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області Олександр Гоптарев повідомив нові подробиці у справі про зниклу безвісти дівчинку Аміну Менго.

Про це він заявив в ході прес-конференції, повідомляє на своїй сторінці в Facebook ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

"21 липня прийомним батькам Аміни Менго було пред'явлено звинувачення за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого), ч. 1 ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) і ч. 1 ст. 384 (завідомо неправдиве показання) Кримінального кодексу України", - зазначив Гоптарев.

За його словами, нині вирішується питання про обрання обвинуваченим запобіжного заходу. Він додав, що слідство має достатньо доказів провини батьків.

"Слідчі встановили, що ввечері 2 червня в лісосмузі, поблизу Миколаївської області, чоловік і жінка майже годину спалювали труп дитини в металевій духовці. При цьому вони використовували взяті з собою паливно-мастильні матеріали. Після цього духовку викинули у водойму", - сказав Гоптарев.

Останки тіла дівчинки її прийомні батьки завернули в поліетиленовий пакет і привезли додому. Потім прив'язали до пакету з останками шлакоблок і викинули в кар'єр, який розташований недалеко від їхнього будинку в центрально-міському районі. Даний кар'єр є одним з найстаріших і глибоких в Кривому Розі.

Гоптарев додав, що про те, як було скоєно злочин, розповів прийомний батько дитини. У зазначених місцях правоохоронцями було вилучено речові докази з останками. При цьому молекулярно-генетична експертиза підтвердила, що зазначені останки з ймовірністю майже 100% належать зниклій Аміні Менго.

Як зазначає "Перший криворізький", рідна бабуся Аміни Елліна Менго вважає, що її внучку вбили напередодні Дня дитини.

"Її, як цуценя вбили, над тілом познущалися. Дитину ... не поховано, Кудрявцеви її вбили. 31 травня був День дитини, як я думаю, вони наголошували на тому, випивали. Весна важка була, а Аміна ревматик, певно, крутили суставчики, і вона плакала. Мабуть, сильно дістала Таню (прийомну матір - ред.), і вона її прибила. Може так по попі дала, не розрахувавши силу, дитина-то кволенька", - сказала жінка.

Рідний брат Аміни Тимур, який теж жив в прийомній сім'ї, перебуває в реабілітаційному центрі. Хлопчик не знає, що його сестра померла.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі розбурхав аморальний інцидент з дівчинкою в російському потязі.