RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Убитими в результаті перестрілки в Дніпрі виявилися ветерани АТО: з'явилися резонансні дані і відео

Убитими в ході стрільби на проспекті Гагаріна в Дніпрі виявилися ветерани АТО Олексій Вагнер і Максим Іващук.

Про це пише Цензор.НЕТ.

Вагнер був добровольцем і служив у 20-му мотопіхотному батальйоні 93-ї бригади, був учасником сутичок з "титушками" у Дніпрі 9 травня. Колишній боєць 11 мотопіхотного батальйону 59-ї бригади Максим Іващук помер по дорозі в лікарню.

На фото: вбиті ветерани АТО Іващук та Вагнер/Цензор.НЕТ

Під час інциденту важке наскрізне поранення в живіт отримав волонтер, доброволець 20-го мотопіхотного батальйону і адвокат Эмонд Саакян. Він дружив із загиблим Вагнером і захищав його інтереси в суді над нападниками на АТОшників 9 травня. Незважаючи на тяжкість поранення, лікарі дають позитивний прогноз щодо його стану здоров'я.

За деякими даними, комусь із АТОшників все-таки вдалося відкрити у відповідь вогонь з пістолета. В ході нього поранення отримали нападники. Вони також перебувають у лікарні їм. Мечникова.

Імена зловмисників не називаються, проте повідомляється, що вони є членами організованої злочинної банди і вже мали проблеми з законом. У них вилучено автомат і два пістолети.

Також передбачається, що причиною інциденту могло бути справа про захист прав одного з фермерських господарств, яке вів Саакян.

Дружина Саакяна розповіла журналістам, що їй вже дзвонили з дозвільної служби з приводу місцезнаходження зареєстрованої зброї. Вона запевнила, що нарізна вогнепальна зброя перебуває вдома, при собі чоловік мав тільки травматичний пістолет.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото з місця вбивства двох людей в Дніпрі.