RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У російському Воронежі влаштували протести проти Путіна і його режиму: з'явилися фото

У Воронежі (Російська Федерація) у вівторок, 25 липня, відбулися акції протесту проти президента Росії Володимира Путіна.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Тетяна Фролова.

"Чим більше кремлівська пропаганда буде робити вигляд, що на Батьківщині все прекрасно і переконувати мало мислячих в тому, що президент Путін - наша гордість і надбання, тим буде гидкіше і образливіше це лицемірство для тих, хто мислить, порівнює і намагається протистояти цій тотальній маячні", - зазначила вона.

Автор посту уточнила, що мітинги пройшли на площі Нікітіна.

"Ми повинні змусити владу служити народу, а не своїй кишені, вивозячи з країни щорічно до 50 млрд доларів. Ось де ховаються зради, ось де діє справжня п'ята колона, якій в підметки не годиться ні одна НКО!" - додала Фролова.

Вона підкреслила, що учасники мітингу вимагали кардинальних змін, зміни влади і її регулярного оновлення. Активістка закликала і інших росіян приєднуватися до мітингів проти Путіна.

Так, люди вийшли на вулиці з плакатами "Путін, іди з Сирії, поверни Крим, дай спокій Донбасу, не розпалюй III світову", "У Росії три біди: дурні, дороги, Путін", "Путін, на війну гроші є, а на гідні пенсії та зарплати немає".

Як повідомляв "Апостроф", раніше західний політолог вказав на бомбу під Росією, яка розвалить сучасну РФ.