RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ось так вибірковість: навколо публікації депутатом БПП особистих даних Саакашвілі розгорається скандал

У мережі розгорається скандал навколо публікації особистих даних про позбавлення українського громадянства екс-президента Грузії і колишнього глави Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Mykhailo Tkach.

"Що таке вибірковість? Як повідомити журналістам, за які заслуги Олександр Герега отримав від президента орден, - це персональні дані, і вони не можуть бути розголошені. А ось як захистити рішення президента щодо позбавлення Саакашвілі громадянства, то, будь ласка, публікація персональних даних - не проблема", - зазначив він.

Так, раніше в мережі з'явилася нібито анкета на отримання українського громадянства Саакашвілі, інформація з якої стала приводом для позбавлення його українського паспорта.

Скрін анкети розмістив і автор посту.

Варто зазначити, що пост активно коментують в мережі.

"Захист персональних даних від БППшних шулерів - це коли Петін указ публікувати не можна, але Петіному клоуну публікувати їх можна", - пише, зокрема, в своєму Twitter Роман Рябчук.

Як повідомляв "Апостроф", в Грузії неоднозначно відреагували на історію з позбавленням Михайла Саакашвілі українського громадянства.