RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі вказали на разючу подібність "нового" бронеавто для армії Путіна зі старенькою вантажівкою НАТО

У мережі висміяли новий російський бронеавтомобіль "Рись", який випускається на потужностях ВАТ "КамАЗ".

Про це повідомляє knk.media.

Відзначається, що в квітні 2017 року підприємство передало 40 цих бронеавтомобілів в ВДВ РФ. Однак уважні автомобілісти помітили підозрілу схожість російської військової бронетехніки з НАТО-вською вантажівкою, що випускалася італійським концерном IVECO на початку 2000-х.

"Як виявилося, в російську армію вона потрапила завдяки екс-міністру оборони РФ Анатолію Сердюкову, пізніше звинуваченому в корупції і розтраті. Умовою контракту була збірка цих машин на російських заводах", - сказано в повідомленні.

Уточняється, що російські фахівці зібрали перші партії таким чином, що автомобілі не заводилися взимку і постійно ламалися, тому проект був заморожений майже на десятиліття.

"Зараз же, швидше за все, з бронетехнікою у РФ зовсім туго. У 2017 році "Рись" пішла в серійне виробництво", - додає видання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі оприлюднили фотографії російської військової сухопутної техніки, яку військовослужбовці ЗС Російської Федерації продемонстрували в центрі окупованого Севастополя.