RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Білорусі під час штурму притону з повіями затримали священика РПЦ

При штурмі притону з повіями в Вітебську затримано священика РПЦ Миколу Кірєєва з храму Святих апостолів Петра і Павла в Всяволаскому районі Ленінградської області, його підозрюють у "створенні умов для заняття проституцією".

За інформацією 47news, перед від'їздом батюшка сказав своїй дружині, що їде в благословенні місця.

Про зникнення чоловіка, 39-річного священика, отця Миколая, в поліцію повідомила дружина 4 серпня. За її словами, він поїхав в паломництво по Московській області. Останній раз дзвонив близько години дня 3 серпня. Після цього на дзвінки більше не відповідав і сам не дзвонив.

Незабаром було з'ясовано місце його перебування: батько Микола був затриманий міліцією в Вітебську при штурмі притону з повіями. Відомо також, що 4 серпня було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 171 Кримінального кодексу Білорусі: "Використання заняття проституцією або створення умов для заняття проституцією". Зазначається, що батюшка збирався вивезти до міста Санкт-Петербург жінок.

Як повідомляв "Апостроф", священик Української православної церкви Московського патріархату з Харкова виявився любителем проституток і секс-іграшок.