RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Балаклії під час розмінування на території арсеналу підірвався сапер

7 серпня, під час робіт із розмінування 65-го арсеналу, в Балаклії стався вибух, в результаті якого був поранений сапер.

"Сьогодні під час зачистки на території арсеналу підірвався сапер", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в регіональному медіа-центрі Міноборони.

У Міноборони поки не уточнили, наскільки серйозні травми отримав військовий, додавши, що до харківського шпиталю його поки не доставили.

У той же час, як повідомляє Еспрессо.TV, саперу обпекло руки, обличчя, грудну клітку. Крім того, військовослужбовець отримав травматичну ампутацію правої стопи, відкритий перелом лівої гомілки та відкритий перелом лівої стопи.

Як повідомляв "Апостроф", 23 березня в м. Балаклія Харківської області на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів і розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації було залучено 581 осіб та 129 одиниць техніки, в тому числі від ГСЧС 160 чоловік і 54 одиниці техніки, 20 піротехнічних розрахунків.