RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

На готелі Трампа в Нью-Йорку з'явилося зображення Путіна: опубліковано фото та відео

На фасаді готелю Trump SoHo в Нью-Йорку з'явилася проекція із зображенням президента Росії Володимира Путіна з російським прапором.

Про це повідомляє видання Business Insider.

На проекції нібито від імені Путіна написано "Happy to help, bro" ( "Радий допомогти, бро"), "Follow money" ( "Йди за грошима"), а також російською мовою "Тримайся, братан". Одночасно з цим перед будівлею марширували люди в формі, схожій на військову.

Журналіст і мультимедійний художник Робін Белл із Вашингтона заявив, що це він організував акцію, і розмістив кілька роликів про неї в своєму твіттері. Він назвав акцію "Follow the money" ( "Слідуй за грошима").

Мультимедійний художник неодноразово влаштовував мистецькі акції, в яких висловлював свою позицію за допомогою відеопроекцій.

Так, в липні 2017 року він проектував серію висловлювань про війну в Афганістані на міністерство у справах ветеранів у Вашингтоні і закликав зупинити військові дії за участю американських військових.

Як повідомляв "Апостроф", у Нью-Йорку з'явилося зображення президента РФ Володимира Путіна, який обіймає президента США Дональда Трампа.