RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стало відомо про дивовижну історію порятунку українця біля берегів Криму

Так звані прикордонники окупованої Росією Криму врятували громадянина України, який протягом трьох діб знаходився у відкритому морі на надувному батуті.

Про це повідомляє "РИА Новости".

Відзначається, що сигнал про виявлення людини у Каркінітській затоці (західна частина Криму) вступив ще в суботу, 5 серпня, але інформація про інцидент була оприлюднена сьогодні.

Так звані прикордонники Криму виявив в точці молодика на надувному батуті.

"Після того, як його підняли на борт і надали першу медичну допомогу, з'ясувалося, що потерпілий – громадянин України Дорошенко Михайло Олександрович 1998 року народження. Чоловік перебував у стані середньої тяжкості і був украй виснажений", - кажуть у "відомстві".

Потерпілий виявився жителем Херсонської області, він працював охоронцем в курортній зоні в районі селища Лазурне. Дорошенко розташувався на надувному батуті на нічліг біля узбережжя, а прокинувшись наступного ранку, він виявив, що знаходиться у відкритому морі. Там він перебував майже три доби в умовах сильної спеки, відсутності води та їжі.

Потерпілого доставили в Центральну лікарню селища Чорноморське, де йому поставили діагноз "тепловий удар, зневоднення організму".

Як повідомляв "Апостроф", раніше "прикордонники" Криму розповіли про порятунок українського моряка.