RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Немає води, грошей і планів: в Луганську розповіли про життя в підконтрольному бойовикам місті

Мешканка Луганська розповіла, яка ситуація склалася в окупованому бойовиками незаконних збройних формувань місті.

Про це вона повідомила "Сегодня".

"Приїжджав Газманов (Олег Газманов - ред.). І театральна площа була повна тих, хто наплював на розпечений асфальт, спеку і прийшов за святом, настроєм і щоб як раніше, хоч так, якщо по-іншому вже ніяк не виходить", - розповіла Яна Вікторова.

За її словами, люди зібралися на концерт тільки через те, що багато три роки не були ніде, заточені війною і безгрошів'ям в своєму місті.

"Хотілося забути про те, що немає води, немає грошей, немає моря, немає планів. Хотілося музики і щастя, хоча це і дуже високі слова", - додала мешканка Луганська.

Вона уточнила, що потім в новинах показали сюжет про Донбас, який "не зламати" і який співає з Газмановим. Жінка підкреслила, що ніякого політичного посилу в самому концерті не було, але пропагандисти все перекрутили.

"Алкоголь знімав стрес, продовжував свято, скорочував відстані... У кожного по-своєму, але цього ж не показали, бо загальною картинкою був героїчний народ Донбасу, який годиною раніше підспівував співаку..." - додала Вікторова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше соціолог вказала на важливі зміни в симпатіях до України жителів звільненого від бойовиків Донбасу.