RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Дві години - три врятованих життя: в мережі повідомили про неймовірну історію на дорозі Київ-Одеса

Волонтер Олександр Гагаєв розповів про неймовірну історію порятунку, яка сталася на трасі Київ-Одеса.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами чоловіка, вони поверталися додому з Одеси, на вулиці була злива.

"155 км до Києва. Скоро Жашків, і додому - рукою подати. І раптом... Ми не розуміли, чому нам дико моргають фарами зустрічні машини, моргають і гудуть клаксонами... Чому, піднявши пил, на узбіччі аварійно паркується зустрічний автомобіль", - зазначив Гагаєв.

За його словами, по зустрічній смузі нісся хетчбек "Лада Пріора" з розбитим передком. При цьому його водій був явно в неадекваті, оскільки направляв авто в інші машини.

"Білий "Мерседес Віто" не уникнув зіткнення... Пилюка, вогонь, вибух... Тіло водія "Пріори" ганчірковою лялькою скаче по дорозі, виринаючи з вогню і диму... Довгі секунди… "Віто" застиг в полі, серед вже майже стиглих соняшників. Передні пасажири і водій затиснуті, як в пастці. у салоні ще люди. Хтось кричить: "Там дитина", - додав волонтер.

Він уточнив, що люди, які стали свідками події, руками виривали у розбитого автобуса двері, щоб звільнити поранених.

"Картина страшна: відірвані ноги, проломлений череп, одна жінка цього вже ніколи не побачить... Водій звисає в вікно дверки і благає про допомогу", - пише Гага.

Волонтер підкреслив, що допомогу постраждалим надали прості люди, у яких були необхідні медикаменти. Так, були врятовані три життя.

Як повідомляв "Апостроф", в Хмельницькому сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода. У результаті інциденту постраждали 8 осіб, серед яких 4 дітей.