RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Під Києвом п'яна компанія влаштувала ДТП зі стріляниною: опубліковано відео

На кільцевій дорозі під Києвом компанія на "Жигулях", яка перебувала в нетверезому стані, влаштувала стрілянину і злетіла в кювет при спробі втечі від поліцейських.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

"Жига-бразерз інда трабл. Ігорьок з двома кентухами були на рибалці, з одним спінінгом на трьох. У рибальстві вони не дуже сильні, тому вдалося тільки нажертися. А так як час був вже пізній, необхідно було їхати додомки. Якимось чином виїхали на кільцеву дорогу, де один пасажирів згадав, що він ковбой і почав здійснювати постріли в повітря з пістолета під патрон Флобера", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що за автомобілем з номерами AA8485HO відразу почалася погоня патрульного екіпажу. Однак побачивши мигалки, порушники спробували втекти від правоохоронців і різко виїхали на узбіччя. З огляду на те, що водій був дуже п'яний, авто злетіло в кювет, перетнувши перед цим всі смуги дороги з пожвавленим рухом.

Поліцейські все ж затримали дебоширів. Більш того, при перевірці водія на рівень алкоголю в його організмі драгер показав 2,10 проміле.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Хмельницькому сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода. У результаті інциденту постраждали 8 осіб, серед яких 4 дітей.