RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі повідомили про загадкове вбивство жінки під Житомиром

У ніч на четвер, 17 серпня, в Житомирській області при загадкових обставинах на полі застрелили 33-річну жінку.

Про це повідомляє 1ZT.UA.

Так, повідомлення про смертельне поранення мешканки міста Малина на полі сусіднього району надійшло в поліцію вночі. Правоохоронці почали розслідування за фактом умисного вбивства, в рамках якого з'ясовують всі обставини і причетних осіб.

Відзначається, що близько02:00 ночі в Радомишльське відділення поліції звернувся 29-річний житель Малини з повідомленням про поранення невідомими на околиці села Красносілка його 33-річної дружини.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, з'ясувала, що вночі подружжя перебувало на полі в сусідньому районі. У цей час на автодорозі, що проходить поруч, зупинився автомобіль, з якого вийшли двоє невідомих. Через кілька хвилин чоловік почув звук, схожий на постріл. Після того, за словами заявника, приїжджі наблизилися до них і, побачивши його, з криком "Це люди!" відразу ж кинулися до машини і зникли з місця події.

За даними видання, через кілька хвилин, звернувшись до дружини, чоловік помітив у неї поранення в голову. Травма виявилася смертельною. Жінка померла на місці події.

Разом з тим, речник ГУ Національної поліції в Житомирській області Анна Ващенко в коментарі телеканалу "112 Україна" заявила, що однією з версії є вбивство жінки мисливцями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в поліції повідомили нові подробиці про стрілянину, яка сталася в четвер, 17 серпня, в Шевченківському районі Києва.