RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Збройний напад у Києві: з'явилися нові подробиці і кадри з місця стрілянини

У поліції повідомили нові подробиці про стрілянину, яка сталася в четвер, 17 серпня, в Шевченківському районі Києва.

Відповідний пост розмістила на своїй сторінці в Facebook спікер Нацполіціі Києва Оксана Блищик.

За її словами, в даний час співробітники поліції встановлюють обставини стрілянини.

"Правоохоронці розшукують зловмисника, який, за словами свідків, разом зі спільником втік з місця чорним автомобілем", - сказано в повідомленні.

Блищик нагадала, що до чергової частини зателефонували свідки і повідомили - в Шевченківському районі на вулиці Зоологічній невідомий стріляв у чоловіка.

На виклик вирушила слідчо-оперативна група територіального управління, співробітники карного розшуку та автопатрулі. Всі наряди орієнтовані на розшук і затримання стрілка. Введено план "Перехоплення".

На місце прибули лікарі "швидкої", які надають потерпілому медичну допомогу.

При цьому правоохоронці встановили особу пораненого чоловіка: він - приватний підприємець, 1989 р.н. За інформацією лікарів, у потерпілого два вогнепальних поранення. Його доставили в лікарню.

Свідки події розповіли, що прозвучало кілька пострілів: ймовірно, стріляли з травматичної зброї. При цьому нападники намагалися відібрати у чоловіка сумку з грошима.

Як повідомляв "Апостроф", у Дніпрі в ніч на 17 серпня на проспекті Миру біля магазину "Брусниця" невідомий відкрив стрілянину і поранив трьох людей.