RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Двоє чоловіків хотіли вивезти українку в Польщу для сексуального рабства: опубліковано фото

У Хмельницькому затримано чоловіка, які намагалися вивезти 21-річну дівчину, мешканку Славутського району, в сексуальне рабство до Польщі.

Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Один із затриманих, штучно створив потерпілої борг, який вона не змогла повернути. Деякий час чоловік вимагав у дівчини кошти, а потім за допомогою свого знайомого, який часто їздить за кордон, вирішив вивезти дівчину в сусідню Польщу для роботи в місцях розпусти. Всі зароблені потерпілої гроші вони планували забирати собі нібито для "погашення" боргу.

Правоохоронці затримали одного з фігурантів разом з потерпілою прямо на українсько-польському кордоні. Другого підозрюваного затримали за місцем проживання в Нетішині.

Постраждала вже повернулася додому, чоловіків взяли під варту.

Триває досудове розслідування по рамках започаткованих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України і ч. 2 ст. 189 (Вимагання) КК України.

Чоловікам загрожує до 12 років позбавлення волі. Зараз слідчі дії в рамках кримінального провадження тривають.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 19 липня, в Києві поліцейські звільнили неповнолітню дівчину з сексуального рабства, яку 6 днів насильно утримували в квартирі троє дорослих.