RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У владі України зробили гучну заяву щодо виходу військ Путіна з Донбасу

На сьогоднішній день рішення про виведення Російською Федерацією своїх військ з Донбасу вже прийняте, і їй доведеться зробити це.

Про це заявив в ефірі "5 каналу" заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрій Гримчак, коментуючи зустріч спецпредставника Держдепу США з питань України Курта Волкера з помічником російського президента Владиславом Сурковим.

"Я думаю, що рішення по Донбасу, за великим рахунком, вже прийняте - вони підуть звідти. Єдине, що сьогодні обговорюється, як вони підуть, на яких умовах і так далі", - зазначив він.

Гримчак додав, що поведінка Суркова після зустрічі з Волкером було цілком природною в даній ситуації.

"Сурков, з точки зору деяких наших "зрадофілов", повинен був вийти, рвати на собі волосся і кричати, що все пропало. Але так не буває, тому що він давно дорослий хлопчик і якщо йому принесли п'ять пунктів, які вони повинні виконати або завтра вам буде "бубух", він вийде і скаже, що майже про все домовилися", - вважає Гримчак.

Заступник міністра також додав, що зрозуміти, що саме відбувалося на зустрічі, вдасться, коли Волкер прилетить до Києва.

Як повідомляв "Апостроф", в Мінську відбулася перша зустріч спецпредставника США по Україні Курта Волкера і помічника президента РФ Владислава Суркова.